Elgrill

Grilla med elgrill

Vill du grilla mera och letar efter en bättre lösning då du bor i lägenheten där föreningen inte har en fungerande innergård för detta ändamål. Elgrillen är då den perfekta lösningen. Då fastighetsägare sällan tillåter kolgrill eller gasolgrill på balkongen och brukar du på dem flesta balkonger som har grill kunna spana in en elgrill. Elgrillen ryker mindre än kolgrill- samt gasolgrillen och den är betydligt lättare att rengöra.

Elgrillen finns i stora som små storlekar och kan vara ett perfekt alternativ till dig som alltid vill ha med dig grillen på semestern. Packa enkelt in den i bilen, båten eller varför inte husvagnen.

Lätt att rengöra

Smörjer du inte grillgallret med olja innan du grillar blir dem flesta elgrillar lätta att rengöra. Praktiskt taget behöver du bara torka av elgrillen när du använt den och sedan stuva undan den tills nästa användning. Då elgrillen, precis som den heter är driven på el bör du inte diska grillen i diskmaskinen då elektriska komponenter kan gå sönder.

Grillgallret på en elgrill är lite som en teflonpanna. Grillgallret har en så kallad släpp-lätt-beläggning och därför är det viktigt att du undviker metall eller andra vassa föremål som kan förstöra denna beläggning.

För att undvika att grillen rostar eller att dem elektriska komponenterna håller en längre tid rekommenderar vi att du försvarar den torrt och gärna inomhus.

Ett perfekt substitut för dig som får avslag på kol- och gasolgrill.

Elgrillen är väldigt behändig och som vi beskrev tidigare kan du använda den lite var som helst. På grund av brandfara i fastigheterna tillåts sällan gasol- och kolgrillar på balkonger i fastigheter så därför anser vi det är ett ypperligt tillfälle att skaffa dig en elgrill.

Investera i en mindre elgrill till båten eller husvagnen som du inte behöver driva på 230V uttagen för att kunna grilla även om du har begränsad tillförsel med elektricitet. Är du envis person och inte vill ha med dig elgrillen för charmens skull på semester rekommenderar vi alltid en mindre och stuvbar kolgrill.

Rekommenderade elgrillar

Tristar BBQ elgrill

1090 KR

Severin elgrill med stekbord

840 KR

Russell hobbs fiesta Elgrill

694 KR

Severin elgrill med stativ

599 KR

Emerio elgrill med stativ

399 KR